Omvormer

Voor de omvorming van gelijkstroom naar wisselstroom werkt Helioss onder andere met de slimme omvormers van Huawei.

Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.
Voor gebruikers van Solar PV lanceerde Huawei een geavanceerde oplossing voo residentiële klanten op basis van het concept ‘Optimale elektriciteitskosten en actieve veiligheid’.Voor een hogere productie, beste besparingen heeft Helioss gekozen voor een wisselstroom omvormer, Enphase

Enphase micro-omvormers hebben bewezen dat ze meer energie produceren dan andere technologieën.
Micro-omvormers werken zelfstandig, zodat elk paneel maximaal kan werken. Een paneel in de schaduw of een vuil paneel zal daarom de rest van het systeem niet beïnvloeden.
Burst technologie laat de micro-omvormers meer energie produceren tijdens de ochtend, avond en tijdens minder licht, voor een langere dag met zonne-energie.
Zonnepanelen

Het licht van de zon is en blijft een onuitputtelijke en gratis bron van zonne energie. Voor de productie van elektriciteit kunnen zonnepanelen gebruikt worden.
De PV panelen nemen het opvallende licht op wat door de omvormer wordt omgezet in elektriciteit. Wilt u uw elektriciteitsfactuur drastisch verlagen?
Ook vandaag blijven zonnepanelen een uiterst rendabele investering.

Helioss maakt gebruik van verschillende kwalitatieve merken en types van zonnepanelen met elk hun eigen specifieke karakteristieken.
Door ons ruime assortiment aan zonnepanelen kan Helioss steeds zijn klanten de meest optimale oplossing aanbieden om hun elektriciteitsfactuur te verlagen.

Helioss kiest enkel voor fabrikanten met een lange traditie en vooral met een sterke financiële achtergrond. We kiezen enkel voor merken die nog andere zaken produceren dan enkel zonnepanelen. Zo zijn ze veel stabieler en beter bestand tergen schommelingen in de markt waardoor ze de geboden garanties kunnen bieden. Insolvente bedrijven kunnen niet de garanties waarborgen die ze vermelden.
Door deze keuze bent u als eindklant verzekerd van een kwalitatief top product en dat uw garantiebeloftes kunnen worden nagekomen!

Zo maken wij in hoofdzaak gebruik van volgende kwalitatieve fabrikanten: